За нас

Винаги близо до вас!

ЕЛИТ 79 EOOД има удоволствието да ви предложи една качествена услуга за вашия бизнес, офис и дом на конкурентни цени.

ЕЛИТ 79 ЕООД е собственик на търговското име ЕЛИТ ТОНЕР и под това име фирмата разработва политика на висококачествено и възможно най-бързо обслужване на клиентите, предлагайки зареждане, ремонт, профилактика и рециклиране на тонер кaсети и глави за мастиленоструйни принтери. Предлаганите услуги се осъществяват от утвърдени специалисти и с доказали ефективността си материали.

Ако зареждате своя наличен тонер във вашия принтер, вие пестите до 70% от цената на новият, а когато се изчерпи ресурса на касетата ЕЛИТ ТОНЕР ви предлага обновяване на преференциални цени. С нас ще спестите до 70% при зареждане на вашия тонер, до 60% при обновяване на тонера и до 50% при избор на съвместими консумативи. И всичко това без да излизате от вашия офис или дом! За корпоративни клиенти се предлагат специални отстъпки в съответствие с разхода на консумативите.

Освен обновяване на касети, ЕЛИТ ТОНЕР предлага на клиентите си и нови части и барабани на изгодни цени с необходимото качество на печат. Касетите на ЕЛИТ ТОНЕР са предвидени да издържат три цикъла на живот с едно обновяване.

Фирмата осигурява пълна гаранция на извършените услуги и отстраняването на рекламация при нужда. В случай на дефектирали касети или мастилници, подмяната става за сметка на фирмата.

ЕЛИТ ТОНЕР ви предлага безплатна доставка и изпълнение в рамките на работен ден и взависимост от технологичното време за изпълнение).